Είμαστε μαζί με την Τούνη & την ΚΑΘΕ Τούνη

Όλη η αρχική μου στα social είναι γεμάτη με ένα βιντεάκι μιας κοπέλας να κλαίει γιατί έπεσε θύμα πριν τρία  χρόνια βιντεοσκόπησης σε προσωπικές της στιγμές εν άγνοια της .

Αυτή η κοπέλα σήμερα έτυχε να είναι η Ιωάννη Τούνη .

Και μου έρχεται Flashback πριν τρία χρόνια φεύγοντας από την σχολή μου ένα περίπτερο να κρεμάει περιοδικά πρωτοσέλιδο με τίτλο  “Ροζ φωτογραφίες διέρρευσαν γνωστής παίχτριας ριάλιτι ”  και εξώφυλλο η συγκεκριμένη κοπέλα να κοιμάται γυμνή . Δεν γνώριζα  ποια είναι , δεν με ένοιαξε ποια είναι η εικονιζόμενη ,εκνευρίστηκα τόσο πολύ και ζήτησα στον ιδιοκτήτη να τα μαζέψει και αν όχι τουλάχιστον να μην είναι βιτρίνα μπροστά γιατί έκθετει  μια γυναίκα λέγοντας του ότι θα  μπορούσε να είναι η σύζυγος του η κόρη του. Δεν είχα ανταπόκριση  φυσικά και μου είπε να κοιτάω την δουλειά μου . Ο πυρήνας του κακού λοιπόν  σίγουρα είναι αυτός που τράβηξε το βίντεο και το έβγαλε στην δημοσιότητα αλλά θύτες είναι και  οι φυλλάδες που για το κέρδος και μόνο ξεπουλάνε  την τιμή ένως ανθρώπου. Ακόμα  και όλοι αυτοί που το αναπαράγουν με το να το αποθηκεύουν στο κινητό τους το βίντεο για να το δείχνουν η και να το στέλνουν .

Η Ιωάννα βγήκε και μίλησε δημόσια για αυτό και πολύ σωστά έπραξε γιατί δεν χρειάζεται να ντρέπεται κάποια επειδή  έκανε σεξ αλλά αυτός που διασύρει για τον εκάστοτε λόγο πορνογραφικό υλικό χωρίς συγκατάθεση .

Θα μπορούσε να είναι η οποιαδήποτε κοπέλα στην θέση της όπως και έχουν υπάρξει πολλά αλλά κορίτσια και ήταν αιτία ακόμα και  αυτοκτονίας .

Όσο για τα αρνητικά και υβριστικά  σχόλια που κατηγορούν την κοπέλα ότι της άξιζε επειδή έκανε σεξ έχω μια απορία .

Εσείς δεν είχατε η δεν θα έχετε ποτέ σας σεξουαλικές εμπειρίες   ;

Λυπάμαι πολύ για τον τρόπο σκέψης σας .

Η λύση δεν είναι να σταματήσουμε να κάνουμε σεξ ! Η λύση είναι να μάθουν να μας σέβονται !