Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Την καλύτερη και μεγαλύτερη ευκαιρία να γίνουν οι ήρωες των ασθενών, που έχουν ανάγκη από αίμα, αιμοπετάλια και μυελό των οστών, προσφέρει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στους πολίτες οι οποίοι σταθερά πολλαπλασιάζονται και ενισχύουν το κίνημα εθελοντικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, καλλιεργώντας ταυτόχρονα αξιακά πρότυπα στην κοινωνία και τη νέα γενιά.

Η ευκαιρία αυτή προσφέρεται με τη νέα εκστρατεία εθελοντικής αιμοδοσίας και κοινωνικής προσφοράς που διοργανώνεται από το Σάββατο 22 Ιουνίου έως και το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Νεάπολης-Συκεών, αρχής γενομένης από τα Πεύκα και τον Αγ. Παύλο. Κατά τη διάρκειά της οι εθελοντές θα ενημερώνονται και θα καλούνται να γίνουν δότες αιμοπεταλίων, μυελού των οστών, βλαστοκυττάρων και δωρητές οργάνων σώματος.

«Πρόκειται για Γιορτή της Ανθρωπιάς και της  Αλληλεγγύης, στην οποία καλούμε να συμμετάσχουν οι πάντες. Η απόφαση να ενταχθούμε στην οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών είναι απόφαση ζωής. Ακόμα και η μικρότερη σταγόνα μπορεί να αλλάξει τη δική μας ζωή, αλλά πολύ περισσότερο να χαρίσει ζωή», τονίζει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης. Και το μήνυμα αυτό άρχισε να διαχέεται σε όλο το δήμο μέσα από οργανωμένες εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Το πρόγραμμα
Η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

► Σάββατο 22.6 // 9 π.μ.-2 μ.μ.

Δημοτικό Κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19)
& Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Παύλου (Ανθέων 14)

 
► Κυριακή 23.6 // 8 π.μ.-2 μ.μ.

Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Στρ. Σαράφη 1)

 
► Δευτέρα 24.6 // 10 π.μ.-8 μ.μ.

Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών

► Τρίτη 25.6 // 10 π.μ.-8 μ.μ.

Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών

► Τετάρτη 26.6 // 10 π.μ.-8 μ.μ.

Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών

► Πέμπτη 27.6 // 10 π.μ.-8 μ.μ.

Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125)

► Παρασκευή 28.6 // 10 π.μ.-8 μ.μ.

Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης

► Σάββατο 29.6 // 9 π.μ.-2 μ.μ.

Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Τηλ.:2313.313151 & 2313.313160