ΕΒΕΘ: Επιδοτεί τις επιχειρήσεις του για να συμμετάσχουν στην 84η ΔΕΘ

Σε συνέχεια των προηγούμενων ιδιαίτερα επιτυχημένων συμμετοχών του, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επιδοτεί και φέτος τις επιχειρήσεις-μέλη του προκειμένου να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης μας.

Η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είναι τα βασικά γνωρίσματα πάνω στα οποία στηρίζεται η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Η ΔΕΘ του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, με Τιμώμενη Χώρα την Ινδία, μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως, φιλοδοξεί να αποτελέσει την επιχειρηματική πλατφόρμα για την ισχυροποίηση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ Ινδίας και Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ, που εμπράκτως στηρίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του, ενισχύοντας παράλληλα τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε την ενοικίαση μεγάλου εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 16, καθαρού εμβαδού 740 τμ, προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις – μέλη του, απ’ όποιον κλάδο κι αν προέρχονται, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Στις επιχειρήσεις, που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες, δίνεται μάλιστα η δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της Έκθεσης, με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες.

Αναφορικά με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιδότησης μπορείτε να ενημερωθείτε, πατώντας εδώ ή επικοινωνώντας με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.