Ειρήνη Λαγούδη: Οι συγγενείς της επιμένουν- Στο σημείο που βρέθηκε νεκρή είχε «ραντεβού θανάτου»

Στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη αποκαλύπτονται συνεχώς νέα δεδομένα, που φέρνουν νέα τροπή για τα αίτια του θανάτου της.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται με την αποκάλυψη των μηνυμάτων και των emails που αντάλλασσε με κοντινό της πρόσωπο.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιώργος Καραϊβάζ είπε ότι η σχέση του θύματος με τον σύντροφό της, ο οποίος φωτογραφήθηκε ως υπαίτιος για τον θάνατό της είχε συναφθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Εμείς αισθανόμαστε μια ηθική ικανοποίηση. Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν. Η Ειρήνη για κανένα λόγο δεν θα αυτοκτονούσε. Ήταν η γερακίνα της οικογένειας. Από το παράθυρο του σπιτιού της κάθε πρωί καλημέριζε τον Αχελώο. Αν ήθελε το κορίτσι μας να αυτοκτονήσει, θα το έκανε εκεί», λέει η θεία της 44χρονης, Βούλα Λαγούδη, η οποία μίλησε στην εκπομπή του ALPHA «Μετά τα Μεσάνυχτα».

«Πώς η Ειρήνη βρέθηκε σε εκείνο το σημείο νεκρή; Πρέπει να παγιδεύτηκε από κάποιους που τους είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Η Ειρήνη στο σημείο που βρέθηκε νεκρή είχε ραντεβού θανάτου. Τα σκέφτηκε κανείς τα τρία της παιδιά όταν έβαλαν τη στάμπα ότι η μαμά τους αυτοπυρπολήθηκε;», σημείωσε η ίδια και πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι της Ειρήνης και μπροστά στο εδώλιο να κοιτάξουν στα μάτια τα τρία της παιδιά, και να τους πουν για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα στέρησαν την αγκαλιά της μάνας τους, τις χαρές τους και τις λύπες για την υπόλοιπη ζωή τους».

Πηγή: dikaiologitika.gr