Εισιτήρια Διαρκείας από ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω διαγωνισμού

Τέσσερις τυχεροί θα λάβουν εισιτήρια διάρκειας για να παρακολουθήσουν από κοντά την ΚΑΕ ΑΕΚ αφού πρώτα αγοράσουν την εφημερίδα live sport.


Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από χθες, ημέρα Παρασκευή και θα ισχύει μέχρι της 11 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέσουν  συνολικα 9,10€ έτσι ώστε να αγοράσουν από σήμερα κιόλας έως και την Παρασκευή  11 Σεπτεμβρίου  την αθλητική εφημερίδα live sport. Τα 9,10€ προέρχονται από το 1,30€ που κοστίζει η εφημερίδα × 7 ημέρες .  Διότι  στο έντυπο υπάρχει το κουπόνι το οποίο θα πρέπει συμπληρώσουν αφού πρώτα το κόψουν οι ενδιαφερόμενοι και έπειτα να συλλέξουν επτά κουπόνια που χρειάζονται για να συμμετέχουν στην κλήρωση. 

Τα κουπόνια θα υπάρχουν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας live sport  έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά περαιτέρω τον διαγωνισμό και την διαδικασία συμμετοχής σε αυτήν θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του. Έπειτα να αποστείλει τα επτά κουπόνια (συμπληρωμένα )που έχει συλλέξει και να τα αποστείλει ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Αυτομέδοντος 3 Παγκράτι  ΤΚ 11635 (Εταιρεία  <<ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Α.Ε>> )  έως και τις 24/09/20.

Είτε μέσω e-mail  στο diagonismos@live-sport.gr  τα επτά απαιτούμενα  και συμπληρωμένα κουπόνια .Έπειτα για την βεβαίωση συμμετοχής θα πρέπει να λάβετε την εξής απάντηση <<Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή >>

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 στα γραφεία της αθλητικής εφημερίδας live sport ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη στο έντυπο που θα κυκλοφορεί όπως και στην σελίδα της live sport στο Facebook.

Παρεμπιπτόντως πολλοί ενδιαφερόμενοι να είναι σε δίλλημα διότι το πρωτάθλημα της Α1 δεν έχει ξεκινήσει και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό για το εάν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες.

Παρόλο αυτά ,σήμερα  η μπασκετική ΑΕΚ  αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι τον Άρη στο Nick Galis Hall.