Εκτός ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού

Μετά από οκτώ χρόνια συνεργασίας η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Το συμβόλαιο της ξανθιάς καλλονής λήγει το καλοκαίρι και δεν θα ανανεωθεί.

Η Δούκισσα, η οποία είναι έγκυος στο 2ο παιδάκι της, ευχαρίστησε  τον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη που της έδειξε.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιράστηκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά!

Ένα από καρδιάς ευχαριστώ προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου.

Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα».