Ελληνικό αίμα στην Σεντ Γκάλεν

Ένα ταλέντο με ελληνικές ρίζες αντίπαλος της ΑΕΚ στην Ευρώπη #newn #sports

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελβετική Σεντ Γκάλεν η οποία την περσινή σεζόν τερμάτισε 2η ,πίσω από την πρωταθλήτρια Young Boys  συλλέγοντας 68 βαθμούς.

Στην Σεντ Γκάλεν αγωνίζεται και ένας ομογενής, ο Λεωνίδας Στέργιου. Ένας 18 χρονος κεντρικός αμυντικός ο οποίος όμως φοράει το εθνόσημο της Ελβετίας και θα είναι μέλος για τα ερχόμενα δύο παιχνίδια της Κ-21 Ελβετίας. Με το πρώτο παιχνίδι να είναι σε τρεις ημέρες απέναντι στην αντίστοιχη της  Σλοβακίας.

Ο Λεωνίδας Στέργιου γεννημένος στις 3 Μαρτίου του 2002 και με ύψος 1.80 πραγματοποίησε πέρυσι μια ικανοποιητική σεζόν. Διότι αγωνίστηκε σε 34 αγώνες εκ των οποίων οι δύο ήταν στο πλαίσιο του Κυπέλλου της Ελβετίας και με τα λεπτά συμμετοχής του να φτάνουν τα 3.221 .Ο 18 χρονος κεντρικός αμυντικός φοράει την φανέλα με τον αριθμό 4.

Στην Ελβετία θεωρείται ταλέντο κάτι το οποίο πιθανόν να οδήγησε και την Σεντ Γκάλεν στο να επεκτείνει το συμβόλαιο με τον Λεωνίδα Στέργιου έως και το 2024 όταν το αρχικό συμβόλαιο ήταν έως το 2020.

Ο Λεωνίδας κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του επισκέφθηκε την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη.

View this post on Instagram

Recovery in Greece ??? #ελλαδα#κρητη

A post shared by LS4 (@leonidas.stergiou) on

Επιμέλεια άρθρου: Ηλίας Γκοντόλια