Επίθεση στα Εξάρχεια με τραυματία αστυνομικό – Αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ

Χθες το βράδυ, ομάδα αγνώστων ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών διακομίστηκε ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ και αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη συμβολή των οδών Μεθώνης και Χαρ.Τρικούπη, περίπου στις 22:00 το βράδυ.

Γ. Ραγκούσης: Υπενθύμιση της ευτελούς κι ανεύθυνης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη η επίθεση

«Η χθεσινοβραδινή επίθεση με μολότοφ στα Εξάρχεια λειτουργεί ως υπενθύμιση της ευτελούς κι ανεύθυνης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη στον τομέα της ασφάλειας. Όχι γιατί δεν είχαμε τέτοιες, καθόλα καταδικαστέες, επιθέσεις με μολότοφ στο παρελθόν. Αλλά γιατί ο κ. Μητσοτάκης ήταν εκείνος που για να κερδοσκοπήσει κομματικά, ισχυριζόταν – εν γνώσει του ψευδώς – ότι αρκούσε η εκλογή του για να τελειώσουν οι μολότοφ από τα Εξάρχεια και μάλιστα από τον πρώτο μήνα», δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, για τη χθεσινοβραδινή επίθεση με μολότοφ στα Εξάρχεια.

Π.Χρηστίδης: Η κυβέρνηση πρέπει πια να περάσει από τα λόγια στις πράξεις

«Στα Εξάρχεια οι δολοφονικές επιθέσεις δεν σταματούν. Από τύχη σήμερα δεν θρηνήσαμε ζωές. Αρκετά. Η κυβέρνηση πρέπει πια να περάσει από τα λόγια στις πράξεις», ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μετά τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων στη Χαριλάου Τρικούπη.