Επιχειρηματική αποστολή από την Τιμισοάρα στο ΕΒΕΘ

Επιχειρηματική Αποστολή του Εμπορικού, Βιομηχανικού & Αγροτικού Επιμελητηρίου της περιοχής Τιμισοάρα Ρουμανίας θα επισκεφθεί το ΕΒΕΘ την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 και ώρα 14:00. Η επίσκεψη της αποστολής πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο της θα υπογραφεί συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων.

Τα μέλη της αποστολής δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως εξοπλισμός αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, κατασκευή υποδομών,ενέργεια, real-estate κλπ(αναλυτικός κατάλογος της αποστολής υπάρχει εδώ )

Οι εκπρόσωποι των Ρουμανικών επιχειρήσεων θα μετάσχουν σε κατ΄ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με ‘Ελληνες ομολόγους τους, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα, στο ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Οι ενδιαφερόμενοι για την ανωτέρω εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, στην αγγλική γλώσσα μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Ιουνίου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συναντήσεων.

Για τυχόν συμπληρωματική πληροφόρηση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr) ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Δημ. Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132.