«Ερυθρόλευκος» ο Λαρεντζάκης – Πέρασε ιατρικά στο ΣΕΦ

Μπορεί αρκετοί να θεωρούσαν και να δήλωναν σίγουροι πως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα αποτελέσει ένα από τα πιο… hot ονόματα της ελληνικής αγοράς το καλοκαίρι, όμως ο Ολυμπιακός φρόντισε να βάλει τέλος στο σήριαλ πριν καλά – καλά αυτό ξεκινήσει. Και επί της ουσίας έκανε δικό του τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος βρέθηκε ήδη στο ΣΕΦ τις προηγούμενες μέρες.

Όπως αναφέρει σήμερα η Sportday, ο Λαρεντζάκης έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάτι που επιβεβαιώνεται απόλυτα. Μιας και ο 27χρονος παίκτης της Μούρθια πήγε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πέρασε από εξετάσεις και έκανε και το απαραίτητο τεστ για τον κορωνοϊό.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν και τον Παναθηναϊκό να αποτελεί έναν από τους συλλόγους που θα στόχευαν στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, όμως ο Ολυμπιακός έδρασε ταχύτατα και με μυστικοπάθεια για να κλείσει τον παίκτη.

Είναι μάλιστα εξαιρετικά πιθανό ο Λαρεντζάκης να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού και να είναι ο πρώτος που θα ανακοινωθεί, ενισχύοντας τόσο το ελληνικό στοιχείο της ομάδας του Μπαρτζώκα, όσο και την περιφερειακή γραμμή.

πηγή: www.to10.gr