Ζέρβας: Κάποιες μέρες πεζοδρόμηση σε Λεωφόρο Νίκης και Καρόλου Ντηλ

«Οτι και αν γίνει με τα τραπεζοκαθίσματα θα πρέπει να υπάρχει η προσβασιμότητα σε όλους τους συμπολίτες μας, όπως άτομα με ειδικές ανάγκες ή γυναίκες με καροτσάκια».
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε δηλώσεις που έκανε σε πρωινή εκπομπήτης ΕΡΤ ανέφερε πως εξετάζεται μια εφαρμογή για την πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης, αλλά και για άλλους δρόμους, όπως η Καρόλου Ντηλ. «Θα είναι μια εικόνα ενδιαφέρουσα για την πόλη, ίσως αποδοτική» τόνισε ο κ. Ζέρβας, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «ό,τι και αν γίνει με τα τραπεζοκαθίσματα θα πρέπει να υπάρχει η προσβασιμότητα σε όλους τους συμπολίτες μας, όπως άτομα με ειδικές ανάγκες ή γυναίκες με καροτσάκια».

Ωστόσο τόνισε πως: «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι ώριμη ώστε να πεζοδρομηθεί αυτή τη στιγμή η Λεωφόρος Νίκης» λόγω του κυκλοφοριακού προβλήματος . Ωστόσο επεσήμανε πως για την επανάκαμψη της οικονομίας και για την επιστροφή στην κανονικότητα μετά την άρση των μέτρων του κορωνοϊού σχεδιάζεται η πεζοδρόμησή της και η πιθανότητα αξιοποίησης μέρος αυτής για τραπεζοκαθίσματα σε κάποιες ώρες και ημέρες μέσα στην εβδομάδα.