Ζευγάρι σατανιστών συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία στη Θεσπρωτία

Ένα ζευγάρι που είχε στην κατοχή του αρχαία νομίσματα και εικόνες συνελήφθη στην Εγνατία Οδό έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι των Ελλήνων -ηλικίας 60 ετών ο άνδρας και 55 η γυναίκα- διέμεναν στην Ηγουμενίτσα και διατηρούσαν σπίτι και στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.

Οι πολλές τους μετακινήσεις φαίνεται ότι κίνησαν υποψίες για τη δράση τους και έτσι ιδιωτικοί ερευνητές που έφτασαν στο ορεινό χωριό της Πέρδικας, κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες που τελικά οδήγησαν στη σύλληψή τους.

Ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής, δήλωσε στο makthes.gr:

«Πριν τρεις μήνες είχαμε την πληροφορία ότι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας υπάρχει κύκλωμα αρχαιοκάπηλων. Οι συνάδελφοί μου ταξίδεψαν στην περιοχή και έπειτα από έρευνα, επιβεβαιώσαμε ότι πράγματι υπάρχει ένα ζευγάρι το οποίο διακινεί κλεμμένες εικόνες. Στη συνέχεια ενημερώσαμε το τμήμα Ασφάλειας Ιωαννίνων και άρχισε η συλλογή περισσότερων πληροφοριών. Σήμερα το μεσημέρι, στήθηκε στην Εγνατία Οδό μπλόκο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων και συνελήφθη το ζευγάρι, που είχε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του εικόνες και ρωμαϊκά νομίσματα. Ακολούθως, με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού, έγινε έρευνα στα σπίτια τους στην Πέρδικα και την Ηγουμενίτσα, όπου βρέθηκαν και άλλες αρχαιότητες, βιβλία και σύνεργα σατανισμού».

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, το ζευγάρι που βρίσκεται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: makthes
Πηγή φωτογραφίας: dikaiologitika.gr