Ζιάγκος: «Η ομάδα μας με τα τωρινά δεδομένα δεν έχει τη δυνατότητα να σημαδεύει παιχνίδια»

Εκτός έδρας θα κάνει «ποδαρικό» στο 2019 το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί σήμερα από το Περιστέρι Βίκος Cola, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Το τζάμπολ της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 17.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 BL Show.

Ο προπονητής της ομάδας  Βαγγέλης Ζιάγκος, σε δηλώσεις του, σημείωσε τα σημεία «κλειδιά» της αναμέτρησης, ενώ τόνισε πως οφείλουν να διεκδικούν κάθε παιχνίδι. «Παίζουμε σε μία αήττητη έδρα απέναντι σε έναν αντίπαλο ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις επιθέσεις μισού γηπέδου, με ορθολογικά δομημένες τελικές αποφάσεις. Η αμυντική μας προσήλωση, η συγκέντρωση και η ταχύτητα αντίδρασης στο πίσω μισό του γηπέδου είναι για μας κλειδιά για το αυριανό παιχνίδι, απέναντι σε μία επιθετική λειτουργία που διαβάζει σωστά και μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε αμέλεια ή χαλάρωση στο μισό γήπεδο.
Η ομάδα μας με τα τωρινά δεδομένα δεν έχει τη δυνατότητα να σημαδεύει παιχνίδια. Οφείλουμε να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι με κάθε αντίπαλο, εντός ή εκτός έδρας».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με το Περιστέρι να είναι αήττητο στην έδρα του. Εμείς θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και σίγουρα θα παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα είναι ακόμα ένας τελικός για μας, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Τα στοιχείο που θα μας δώσει το θετικό αποτέλεσμα είναι η απόλυτη συγκέντρωση για 40 λεπτά, ώστε να μην έχουμε κενά διαστήματα κατά τη διάρκεια του ματς».