Ημέρα βόλεϊ μέσω youtube

Επιμέλεια: Ηλίας Γκοντόλια

Aν και το πρωτάθλημα ανδρών στο βόλεϊ θα ξεκινήσει το άλλο Σαββατοκύριακο , οι θεατές έχουν την δυνατότητα να δουν μέσα σε ένα τριήμερο, αρχής γενομένης από σήμερα (Παρασκευή έως Κυριακή) αγώνες του Λιγκ Καπ <<Νίκος Σαμαράς>> ,μέσω του καναλιού της Volley League στο youtube.

https://www.youtube.com/channel/UClfOmqxQivCKTUwSjYWWq8w

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν 9 ομάδες ,οι οποίες θα χωριστούν σε 3 ομίλους των τριών με βάση την γεωγραφική τους θέση ,έτσι ώστε να αποφευχθούν τα περιττά έξοδα. Μόνο οι δύο πρώτες των ομίλων θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το πρώτο σερβίς για την 10η διοργάνωση του Λιγκ Καπ <<Νίκος Σαμαράς>> αναμένεται για σήμερα Παρασκευή ,να κάνει ο περσινός κάτοχος του τίτλου Παναθηναϊκός απέναντι στο νέο μέλος της οικογένειας του βόλεϊ ανδρών Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων ,με τους τελευταίους να φιλοξενούν τους αγώνες του 2ο ομίλου στο γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 . Μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Μίλωνα συμμετέχει και ο μια φορά κάτοχος του Κυπέλλου , Φοίνικας Σύρου (2011-12).

Προτού ανέβουμε γεωγραφικά προς τον Βορρά ακόμη μια τριάδα ομάδων θα μας κάνει συντροφιά το 3ημερο . Ολυμπιακός ,Κηφισιά και ΌΦΗ εντάσσονται στον 3ο όμιλο. Οι ερυθρόλευκοι ως οικοδεσπότες θα ξεκινήσουν τοις υποχρεώσεις τους απέναντι στον ΟΦΗ ,με ώρα έναρξης 17:00 (16-10). Ο Ολυμπιακός μετά την περσυνή στέψη του Παναθηναικού ως Κυπελλούχου ,ο οποίος του χάλασε το σερί πέντε συνεχόμενων κατακτήσεων , θα προσπαθήσει να εντάξει στην τροπαιοθήκη του τον έκτο τίτλο , του Λιγκ Καπ <<Νίκος Σαμαράς>>.

Η ώρα του Βορρά με Ηρακλή ,ΠΑΟΚ και την νεοφώτιστη Βέροια να βρίσκονται στον 1ο όμιλο.

Ως οικοδεσπότης, η Βέροια φιλοξενεί τους αγώνες και είναι αυτήν η οποία θα ριχτεί στην μάχη απέναντι στον Ηρακλή . Η <<πόλη του χάντμπολ>> θέλει να αφήσει το στίγμα της και στο βόλεϊ ,με το πρώτο βήμα να έχει γίνει. Καθώς για πρώτη φορά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα ανδρών της VolleyLeague.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020
18:00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2013 – Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας

16:00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

17:00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Ο.Φ.Η.


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020
20:00: Π.Α.Ο.Κ. – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2013

19:30: Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου – Παναθηναϊκός Α.Ο.

17:00: Ο.Φ.Η. – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020
20:00: Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας – Π.Α.Ο.Κ.

19:30: Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου – Παναθηναϊκός Α.Ο.

17:00: Α.Ο.Π.Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.