«Ημέρες Κινηματογράφου» στο Δημοτικό Θέατρο Οδού Χηλής

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς, μετά από την περσινή πετυχημένη  διοργάνωση των κινηματογραφικών προβολών η οποία είχε πολύ μεγάλη απήχηση σε παιδιά και μεγάλους,  πραγματοποιεί και φέτος τις «Ημέρες Κινηματογράφου».

Συγκεκριμένα θα προβληθούν τρείς ταινίες στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Οδού Χηλής» (Χηλής 12 & Τριπόλεως), με στόχο να προσφέρουν  μια εναλλακτική διέξοδο τόσο στους μικρούς φίλους, όσο και στους ενήλικες πολίτες, δίνοντας  έμφαση στην τέχνη του κινηματογράφου.

Μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα παρακολούθησαν την μεταγλωττισμένη έγχρωμη ταινία -παραγωγής Walt Disney (Η.Π.Α. 2018),  με τίτλο “Ο Καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια»  σε δύο πρωινές προβολές τις ημέρες 27, 28, 29 και 30 Νοεμβρίου και ώρες  9 και 11 το πρωί, μετά από συνεννόηση με την αρμόδια διεύθυνση Παιδείας του Δήμου.

Επίσης,  η ελληνική έγχρωμη δραματική ταινία «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Ιωάννας Καρυστιάνη,  παραγωγής 2013,  θα προβληθεί την Τρίτη 27 και Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 7.30 το βράδυ, ενώ η ξένη έγχρωμη δραματική ταινία με ελληνικούς υπότιτλους  «Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Γκρίν», θα προβληθεί την Τετάρτη 28 και την Παρασκευή  30 Νοεμβρίου, επίσης στις 7.30 το βράδυ. Στόχος είναι να δώσει  την ευκαιρία σε όσους αγαπούν την 7η τέχνη να απολαύσουν δωρεάν τις ταινίες.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων

Πληροφορίες: 2313 314 570