Η αποκάλυψη της Δήμητρας Λιάνη για το βράδυ που πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη, βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη και περιέγραψε στην δημοσιογράφο τις δραματικές στιγμές που έζησε ο βράδυ του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ώρα που έφευγε ο Ανδρέας από το σπίτι νεκρός, δεν μπορούσα να το χωνέψω αυτό. Είχα πάθει σοκ εκείνο το βράδυ. Με είχαν βγάλει οι γιατροί, γιατί προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη και δεν δούλεψε και ο απινιδωτής, ήταν ένα θέμα αυτό. Προσπαθώντας να κάνουν ανάνηψη, εγώ είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού κι έλεγα «όχι θεέ μου, δεν θα μου το κάνεις αυτό», αυτό μονολογούσα» ανέφερε.

«Και κάποια στιγμή» πρόσθεσε «όταν έφυγε από τη ζωή και ήρθε ο πατέρας Τιμόθεος, από το σοκ δεν λειτουργούσα, και μίλαγα στον Ανδρέα και του έλεγα «δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό, να σηκωθείς τώρα αμέσως»».

Η Δήμητρα Λιάνη θυμάται να την τραβάει ο πατέρας Τιμόθεος και να την αγκαλιάζει. «Κι εγώ να λέω «όχι, να σηκωθείς τώρα πάνω, δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό». Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», είπε η Δήμητρα Λιάνη.