Η «Βαλκανική Πλατεία» έφυγε, τα «Θεοτόκια 2018» ήρθαν!!

Ένας μεγάλος κύκλος εκδηλώσεων έκλεισε κι ένας άλλος ανοίγει, δίνοντας συνέχεια στα πολιτιστικά γεγονότα στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Μετά τη «Βαλκανική Πλατεία 2018» στη Νεάπολη, που κορυφώθηκε με τη μοναδική συναυλία των Ματθαίου και Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη, τη σκυτάλη πήρε η Δ.Ε. των Πεύκων όπου από χθες Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, έως και την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου,  πραγματοποιούνται τα «ΘΕΟΤΟΚΙΑ 2018» με ένα πλούσιο τετραήμερο καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο κύκλος άνοιξε με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα αφιερωμένο στα παιδιά, το οποίο περιελάμβανε εργαστήρια και ομαδικά παιχνίδια, φορητό ψηφιακό πλανητάριο και παράσταση καραγκιόζη.
Σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. ακολουθεί το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Πεύκων ΠΑΡΧΑΡ, του Πολιτιστικού Αιμοδοτικού Συλλόγου Πεύκων, του Συλλόγου Φίλων Ρετζικίου και της Χορευτικής Ακαδημίας Πεύκων.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., με διαγωνισμό πίτας, που θα προετοιμάσει το έδαφος για το λαϊκό γλέντι που θα ακολουθήσει με τους ADAM AMAN, και θα κορυφωθούν με τη μεγάλη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ.
Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό.

…και συνέχεια με Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Και πριν καλά-καλά προλάβουν να… ατονήσουν οι ήχοι από τις μεγάλες συναυλίες των Πεύκων, μια ακόμη μεγάλη συναυλία έρχεται να κινητοποιήσει τους μουσικόφιλους.
Πρόκειται για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 23018, στις 9 μ.μ.. στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», με τη διάθεση των εισιτηρίων να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Προπώληση 10€ – Ταμείο 12€ – Φοιτ./ΑΜΕΑ 10€
-ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Συκιές), ΣΑΡΩΘΡΟΝ, STEREODISC, ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο), ΔΥΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά), ΙΑΝΟΣ (Πλ. Αριστοτέλους, Cosmos center),ΕΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙ (Βαλαωρίτου, Μ.Μπότσαρη), JOLITY, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ (Εύοσμος).