Η Ειρήνη Αρτάκα κάθε Δευτέρα στο Newn Webradio κάνει τα βράδια μας καψούρικα

Καλησπέρα σας, αγαπημένοι μου αναγνώστες και σε αυτο το ομορφο προσωπακι που μπήκε στην ιστοσελίδα μας newn.gr και διαβάζει το όμορφο μας άρθρο. Ποιά είμαι εγώ; Ωραια ερώτηση, δύσκολη απάντηση! Νομίζω όλοι μας προσπαθούμε να ανακαλύψουμε ποιοι είμαστε….

Με λένε Ειρήνη Αρτάκα , είμαι 23 χρονών και κατάγομαι από την όμορφη Κύπρο.

Το 2018, μετά τις σπουδες μου και τις διάφορες ασχολίες που είχα όπως ο χορός, το τραγούδι, το θέατρο, οι διαφημίσεις, το ραδιόφωνο, ο εθελοντισμός και η επαγγελματική εκπαίδευση, αποφάσισα να κάνω ένα βήμα προς το εξωτερικό. Επιλογές πολλές, αλλά εγώ διάλεξα αυτή που πίστευα ότι ήταν καλύτερη για μένα, επέλεξα να έρθω στην όμορφη Θεσσαλονίκη…..και να ΄μαι.

Ξεκίνησα ξανα την ζωή μου από το μηδέν, παγώνοντας για λιγο την όμορφη ζωή που είχα στην Κύπρο. Σήμερα βρίσκομαι στην μαγευτική και ερωτική Θεσσαλονίκη όπου εργαζομαι μέσω του Erasmus σε ένα Επιχειρηματικό και Ευρωπαικό Οργανισμό. Αφου προσαρμοστικά στην ζωή της Θεσσαλονίκης σιγα σιγα, έκανα και τα πρώτα μου βήματα για κοινωνικοποίηση. Οι φιλίες άρχισαν. Νέα άτομα περικύκλωσαν την ζωή μου, με ένα παράξενο αλλά ωραίο τρόπο.

Στον ελευθερό μου χρόνο, μου αρέσει να ανακαλύπτω την Θεσσαλονίκη, να πηγαίνω βόλτες στην παραλία, να κάθομαι στον λευκό πύργο και να σκέφτομαι….τι σκέφτομαι; Πολλά πράγματα, όπου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, στις εκπομπές μας.  Θα χαρακτήριζα τις εκπομπές μου καψουρικές, γιατί είτε είσαι ερωτευμένος, είτε όχι είσαι καψούρης και καψούρα! Για αυτο καψουριδές μου εκφραστείτε ελευθερα, στις εκπομπές μας θα έχουμε τόσο καλεσμένους αλλα και live acoustic songs, για αυτο επικοινωνήστε μαζί μας. Ωστοσο θα ακούμε τα δικά μας αγαπημένα τραγούδια και θα αναλύουμε διάφορα θέματα που μας απασχολούν!

Πάμε;;; τέρμα η μουσική! Για όσους έχασαν την πρώτη μας εκπομπή, δεν πειράζει, δεν κρατάμε κακία, σας περιμένουμε κάθε Δευτέρα από τις 19:00 το βράδυ μέχρι και τις 20:30.

Στην πρώτη μας εκπομπή γνωριστήκαμε και αναλύσαμε γενικά για την αγάπη, για τα πισωγυρίσματα, για φόβους, για αλλαγές, για το παρελθόν, το παρον και το μέλλον. Λίγο πολύ ειπαμε τις δικες μας ανησυχίες εμπειρίες και αφιερώσαμε τα δικά μας αγαπημένα τραγούδια.

Για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί και θα θέλατε να το μοιραστείτε μαζι μας επικοινωνήστε, μέσα από την ιστοσελίδα μας στην κατηγορία επικοινωνία στο “Τalk to my hand”, ή μέσω των προσωπικών μου social media Facebook και Instagram με το όνομα Irene Artaka.

Τα λέμε την Δευτέρα  19:00 με 20:30, συντονιστείτε στο newn gr.

Φιλία
Η καψούρα σας

Ειρήνη Αρτάκα