Η Κατερίνα Γιαννακάκη μας εξηγεί ποια είναι τα fashion trends του χειμώνα

Συνέντευξη στη Βιβή Κοτσαπουϊκίδου

Η Κατερίνα Γιαννακάκη
Φωτογραφία: Instagram/ Μαρία Μιντσίδου

Η Κατερίνα Γιαννακάκη και το Your Style Language μας περιμένουν σήμερα, σε ένα μοναδικό workshop με θέμα τα Fashion trends για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019-20 και πώς θα τα εντάξουμε στο προσωπικό μας στιλ. Το 2ο workshop θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Κατερίνα Γιαννακάκη: «Στιλ δεν είναι να κάνεις απλά εντύπωση. Είναι να σε θυμούνται!»

Η Κατερίνα θα μας αναλύσει ποιες είναι οι βασικές τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019- 2020, αλλά και πως αυτές μπορείς να τις προσαρμόσεις στο δικό σου προσωπικό στιλ. Θα μάθουμε να φιλτράρουμε τι μας ταιριάζει και πως θα ανανεώσουμε την εικόνα μας με τις σωστές προσθήκες.

Η Κατερίνα Γιαννακάκη
Φωτογραφία: Instagram/ Μαρία Μιντσίδου

Λίγο πριν ανέβει όμως στο stage του biscotto coffee+ δίνει στο Newn μια μικρή ιδέα για το τι θα φορέσουμε τον χειμώνα. «Η επιστροφή των 90’s σίγουρα είναι από  τα πιο ισχυρά χαρτιά για φέτος. Έχει πολλά στοιχεία που μπορείς να εντάξεις στη  ντουλάπα σου και στο στυλ σου», μας εξηγεί και συμπληρώνει πως είναι «επίσης βασική τάση για φέτος το δέρμα και το βινύλ. Σε παντελόνια, φούστες, μπουφάν ή και σε παλτό. Είναι δυναμικά  και sexy. Στο workshop θα δούμε πως μπορείς να τα φορέσεις με τον δικό σου τρόπο».

Όσον αφορά τα χρώματα, η Κατερίνα Γιαννακάκη σημειώνει πως «θα δούμε neon χρώματα συνδυασμένα με μαύρο , μια πολύ δυνατή  τάση για τον χειμώνα, όπως και τα χρώματα του φθινοπώρου. Καφέ,  πορτοκαλί ,λάδι, κίτρινο. Θα τα δούμε συνδυασμένα μεταξύ τους αλλά και με βασικά χρώματα».

Από αριστερά προς δεξιά: Balenciaga, Celine par Hedi Slimane, Burberry / © Gorunway.com

 

Βρείτε την Κατερίνα σε Instagram και Facebook

Βρείτε το Your Style Language στο Facebook

 

 

Info Workshop
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Συμμετοχές στο 2310-253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ:https://bit.ly/2mnz4zf