Η Ντόρα Μπακογιάννη «την είπε» σε Κυρανάκη – Πλεύρη για το μπάρμπεκιου

Η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθετήθηκε σχετικά με τη συζήτηση στη Βουλή για τα μπάρμπεκιου απέναντι από δομές προσφύγων, που έφερε στο φως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Οι δηλώσεις Γιαννούλη που προκάλεσαν αντιδράσεις για τα «μπάρμπεκιου»

«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ισχυρή κυρία της ΝΔ, μάλιστα, φάνηκε να «τραβάει» το αφτί στους νεαρότερους συναδέλφους της, λέγοντας χαρακτηριστικά «έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς».