Η Alpha Bank στηρίζει τα παιδιά

Περισσότερα από 100 παιδιά που φιλοξενούνται σε επτά ιδρύματα παρακολούθησαν τα Χριστούγεννα θεατρικές παραστάσεις και συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικες δράσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Alpha Bank “Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο”.

Στην Αθήνα, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού, το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα και το σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού”, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “ΠΙΝΟΚΙΟ” στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, παιδιά από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”, το Παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι και το Χαμόγελο του Παιδιού, συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικες δράσεις στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή με θέμα “Μύρισε Χριστούγεννα”. Επιπλέον, εθελοντές από το προσωπικό της τράπεζας μοίρασαν στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Τέλος, σημειώνεται ότι από το 2015 που ξεκίνησε το πρόγραμμα “Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο”, περισσότερα από 600 παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα έχουν παρακολουθήσει θεατρικές παραστάσεις και ξεναγήσεις σε μουσεία.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi