Η Google εγκαινιάζει συνεργασία για την paysafecard στην Ελλάδα

Η κάρτα ασφαλών πληρωμών – paysafecard – γίνεται πλέον δεκτή από το Google Play Store στις ακόλουθες πέντε νέες χώρες: Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με δίκτυο διανομής περισσοτέρων από 600.000 σημεία διάθεσης παγκοσμίως, η κάρτα αποτελεί επιλογή για όσους δεν επιθυμούν να κοινοποιούν προσωπικά οικονομικά στοιχεία μέσω διαδικτύου.

Η επέκταση της συνεργασίας Google και Paysafe ακολουθεί την επιτυχημένη εισαγωγή της κάρτας paysafe ως μέθοδο πληρωμής στο Google Play Store, η οποία έχει καθιερωθεί στην Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Κύπρο από τον Ιούνιο, ενώ πλέον είναι διαθέσιμη σε 10 Ευρωπαϊκές χώρες.

Η paysafecard επιτρέπει στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν μετρητά, ώστε να κάνουν τις διαδικτυακές πληρωμές τους με απλό και ασφαλή τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα 16ψήφιο κωδικό PIN για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Έτσι, μπορούν να απολαμβάνουν τις δυνατότητες της Google και των διαδικτυακών αγορών εκατομμύρια καταναλωτών, οι οποίοι μέχρι σήμερα αποκλείονταν, είτε γιατί δε διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, είτε γιατί δεν θέλουν να κοινοποιούν τα τραπεζικά τους στοιχεία μέσω διαδικτύου, ως επί το πλείστον για λόγους ασφάλειας. Σύμφωνα με μια μελέτη της αγοράς, αυτοί αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 30% όλων των Ευρωπαίων.

Σχολιάζοντας την επέκταση της συνεργασίας, ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard, δήλωσε: “Η paysafecard δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν on-line αγορές με γρήγορο, βολικό και ασφαλή τρόπο, ακόμη και αν δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό ή απλά δεν θέλουν μοιράζονται τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού μέσω διαδικτύου. Η συνεργασία με εταιρίες, όπως η Google, αποτελεί σημαντικό μέρος της ανάπτυξής μας και διασφαλίζει ότι η paysafecard ικανοποιεί μια ανάγκη εκατομμυρίων πελατών στο Google Play Store”.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: pexels