Η Lady Gaga λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών

Του Κωνσταντίνου Τανιά

Lady Gaga

Είναι, πλέον, επίσημο – η Lady Gaga λανσάρει την προσωπική της συλλογή καλλυντικών από τις 15 Ιουλίου. Το brand της τιτλοφορείται ως “Haus Laboratories” και θα περιλαμβάνει καλλυντικά με την υπογραφή και την αισθητική παρέμβαση της pop τραγουδίστριας.

Η ίδια η Lady Gaga, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε γεμάτη ανυπομονησία: «Όλη η σειρά που αποτελείται από lip gloss, κραγιόν και έντονα χρώματα μακιγιάζ για όλο το πρόσωπο θα είναι διαθέσιμη από το Σεπτέμβριο στο Amazon.com, ενώ εσείς μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από τις 15 Ιουλίου, επίσης στο Amazon. Θα είναι συνολικά έξι αποχρώσεις, τα lipgloss θα κοστίζουν 16 δολάρια το ένα, ενώ θα υπάρχουν και kits με 49 δολάρια».

Με το νέο της εγχείρημα, η εκκεντρική και πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, αποφάσισε να επεκτείνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες και να δοκιμαστεί σε κάτι καινούριο, που δεν είχε κάνει μέχρι πρότινος. Επηρεασμένη από την εποχή που η ίδια χρησιμοποιούσε φθηνά καλλυντικά φαρμακείων για να δημιουργήσει τα περίεργα looks της, θέλησε να αποτυπώσει την «απελευθέρωση», όπως αποκάλυψε.