Θεσσαλονίκη: Έκλεψε την κάρτα της γυναίκας του και έκανε αγορές άνω των 1.500 ευρώ!

Απίστευτο και όμως αληθινό #newn #thessaloniki #society

Δικογραφίες σε βάρος 5 ατόμων για 4 περιπτώσεις κλοπής και μια περίπτωση απάτης, σχηματίστηκαν από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ αυτών και υπόθεση μιας 28χρονης η οποία έκλεψε την κάρτα μιας ηλικιωμένης γυναίκας και στη συνέχεια έκανε μέσω διαδικτύου αγορές συνολικής αξίας €1.624.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος πέντε (5) συνολικά ατόμων.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, εξιχνίασαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής και μία (1) περίπτωση απάτης, που έλαβαν χώρα σε περιοχές της εδαφικής τους αρμοδιότητας κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2019 – Φεβρουαρίου 2020.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση εξιχνίασης κλοπής από 28χρονη ημεδαπή, η οποία τον Δεκέμβριο του 2019 αφαίρεσε τραπεζική κάρτα από το  μπουφάν 81χρονης ημεδαπής χωρίς να γίνει αντιληπτή και με την οποία πραγματοποίησε έως το Φεβρουάριο του 2020 αγορές μέσω διαδικτύου ύψους 1.624 ευρώ.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.