Θεσσαλονίκη: Έντεκα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο – Τι συνέβη

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών. 

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά έντεκα (11) άτομα για περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα. 

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης : 

  • Από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο αλλοδαπών, οι οποίοι μαζί με συνεργό τους απογευματινές ώρες χθες (10-10-2019), εντός καταστήματος διενέργειας τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαίρεσαν από 63χρονο, μία τσάντα που περιείχε 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.
  • Από αστυνομικούς της προαναφερομένης Υπηρεσίας, αλλοδαπού, ο οποίος μαζί με συνεργό του, βραδινές ώρες της 10-10-2019 στο κέντρο της πόλης, εισήλθαν σε κατάστημα ξηρών καρπών και αφαίρεσαν από  την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.             

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον δύο (2) δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Δέλτα και Χαριλάου – Ανάληψης.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.