Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης άνοιγε σπίτια στα ανατολικά!

Τον έπιασαν, ωστόσο, οι αρχές #newn #society #Θεσσαλονικη #αστυνομκα

Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης συνολικά 7 περιπτώσεις κλοπών έπειτα από σχετικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν. Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για διαρρήξεις και κλοπές από διαμερίσματα σε κέντρο και τη Χαριλάου, ενώ στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για κλοπή που είχε γίνει από κοσμηματοπωλείο το 2013! Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών, που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο, μεταξύ άλλων, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο (2) ατόμων για περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σε διάφορες περιοχές του Νομού.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

• 39χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2018 – Μαρτίου 2019, διέρρηξε τέσσερις (4) οικίες στις περιοχές κέντρου πόλης και Χαριλάου – Αναλήψεως, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα των ενοίκων και

• 28χρονου ημεδαπού, καθώς τον Απρίλιο του 2013, προέβη σε κλοπή οχήματος, πινακίδων κυκλοφορίας και σε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου. Στην τελευταία περίπτωση, ενεργώντας από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, συνεργούς του, προσέγγισαν το κατάστημα με το προαναφερόμενο κλεμμένο αυτοκίνητο και όχημα στο οποίο τοποθέτησαν τις κλεμμένες πινακίδες και αφού παραβίασαν τα στόρια με χρήση ιμάντων, εισήλθαν στο εσωτερικό της επιχείρησης απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.