Θεσσαλονίκη: Δωρεάν 5.000 μερίδες φαγητού σήμερα από αλυσίδα μαγειρείων

Δείτε όλο το ρεπορτάζ #newn #society

Αλυσίδα εστιατορίων με μαγειρευτά φαγητά που αναστέλλει τη λειτουργία σε τέσσερα καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη και σε ένα στην Βέροια, θα μοιράσει σήμερα 12/11 από τις 12 το μεσημέρι περισσότερες από 5000 μερίδες φαγητού.

Ειδικότερα, πρόκειται για την οικογενειακή επιχείρηση «Το ταψί της μαμάς» η οποία με την κρίση από την πανδημία είδε πτώση στον τζίρο της περισσότερη από 50%.

Με το δεύτερο κλείσιμο των καταστημάτων της εστίασης λειτουργούσε πλέον μόνο με take away και delivery. «Ωστόσο με τις παρούσες συνθήκες δεν είναι βιώσιμη η κατάσταση και έτσι λήφθηκε η απόφαση να γίνει αναστολή της λειτουργίας της για οικονομικούς λόγους. Στο πλαίσιο αυτό κλείνει με μια προσφορά στο κοινό: την Πέμπτη όλοι οι μάγειρες θα μαγειρεύουν συνέχεια φαγητά τα οποία θα μοιραστούν σε όσους βρεθούν σε ένα από τα πέντε καταστήματα δωρεάν», όπως δήλωσε πριν δυο μέρες στο TyposThes.gr εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Ευριπίδης Τζινόπουλος.

Έτσι σήμερα, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν δωρεάν κοκκινιστό, γεμιστά, παστίτσιο, μουσακά και δεκάδες αλλά μαγειρευτά φαγητά, καθώς η επιχείρηση αποφάσισε με την πρωτοβουλία αυτή να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα που είχε ήδη προμηθευτεί.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση άρχισε την λειτουργία της τα 2016 από ένα κατάστημα στον Εύοσμο. Έπειτα έφτιαξε καταστήματα σε Καλαμαριά, Νεάπολη, Κ. Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, και το τελευταίο που άνοιξε ήταν στην Βέροια.

Ο κ. Τζινόπουλος έκανε σήμερα δηλώσεις και στο OPEN, δείτε το ρεπορτάζ.