Θεσσαλονίκη: «Κλείνουν» Περιφερειακός και Λαγκαδά για 5 ημέρες

Δείτε που θα πραγματοποιηθούν έργα #newn #εργα #θεσσαλονικη

Κλειστά θα παραμείνουν τμήματα της Περιφερειακής Οδού αλλά και της Οδού Λαγκαδά για τις επόμενες πέντε ημέρες, αφού αναμένεται να πραγματοποιηθούν έργα…

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:

• Περιφερειακός

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού κατά μήκος της Περιφερειακής Oδού Θεσσαλονίκης, στην κεντρική διαχωριστική νησίδα, στην κατεύθυνση προς δυτικά, ξεκινώντας από τον κόμβο Κ11 (Πανοράματος) μέχρι τον κόμβο Κ9 (Τούμπας).

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 9.30 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

• Οδός Λαγκαδά

Εργασίες συντήρησης επί του συνδετήριου κλάδου της οδού Λαγκαδά (παράπλευρη οδός της οδού Λαγκαδά κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφής οδοστρώματος για την αποκατάσταση του αγωγού ομβρίων στο οδικό τμήμα του συνδετήριου κλάδου της οδού Λαγκαδά, μεταξύ της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης και της οδού Λαγκαδά, με κατεύθυνση προς Δερβένι και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.