Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 10 άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής

Με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινά πεζές και εποχούμενες περιπολίες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις δέκα 10 ατόμων για περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα. 

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

  • 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος πρωινές ώρες χθες (05-11-2019) εισήλθε εντός μονοκατοικίας στην περιοχή των Διαβατών, ιδιοκτησίας 40χρονης ημεδαπής, παραβιάζοντας την εξωτερική καγκελόπορτα και την κύρια είσοδο, πλήν όμως συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνας πριν προλάβει να αφαιρέσει κάτι.
  • 37χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αφαίρεσε από την τσάντα ημεδαπής στο κέντρο της πόλης το κινητό της τηλέφωνο και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.