Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, 28χρονος άντρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και κλοπή.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (16-08-2019), στην Εγνατία οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί εντόπισαν όχημα που οδηγούσε ο αλλοδαπός συλληφθείς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά πέντε (5) ατόμων που στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, για το όχημα μεταφοράς είχε δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο σε αστυνομικό κατάστημα της πόλης.

Κατασχέθηκαν τόσο το προαναφερόμενο αυτοκίνητο όσο και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 28χρονος για τις συνομιλίες του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.