Θεσσαλονίκη: 17 νέες συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • 9 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μεταξύ αυτών και 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (23-09-2019) στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι κατείχε δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (33,2) γραμμαριών.
  • 3 άτομα για περιπτώσεις κλοπών.
  • 2 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. 

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών 38χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

  • 2 άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης συνέλαβαν, πρωινές ώρες χθες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 34χρονο ημεδαπό – υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (31) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έναν εκ των οποίων, διενεργούνταν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια από 34χρονο θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

  • 1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Πρόκειται για 19χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (23-09-2019) στο κέντρο της πόλης καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (130) πακέτα τσιγάρα και (4) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.