Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε στη Λάρισα διαιτητής της Super League

Θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού έπεσε ο διαιτητής της Super League Θανάσης Τζήλος σήμερα το πρωί στη Λάρισα. Άμεσα μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έφτασε και περιπολικό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό η ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων (ΕΠΣ) της Λάρισας, ο πρόεδρος της, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.
Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ. Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: pexels