Ιδανικό ξεκίνημα για την Βέροια

Επιμέλεια : Ηλίας Γκοντόλια

Αν και οικοδεσπότης δεν τους <<φέρθηκε>> με τον καλύτερο αγωνιστικό τρόπο νικώντας τον Ηρακλή με 3-0 σετ ,σε μια γιορτινή ημέρα για την πόλη ανήμερα της απελευθέρωσης από τους συμπατριώτες του Ερτογάν.

Η πόλη του χαντμπολ πλέον ανοίγει τα πλοκάμια και στο βόλεϊ ανδρών υποσχόμενη να προσφέρει στο φίλαθλο κοινό της Βέροιας μοναδικές στιγμές χαράς . Το πρώτο βήμα έγινε με την εξαιρετική αρχή στο ΔΑΚ “Δ. Βικέλας στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»  αφού επιβλήθηκε με 3-0 σετ(27-25 /25-20 / 25-14 ), απέναντι σε ένα DNA του βόλεϊ , τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο Φίλιππος Βέροιας παρουσιάστηκε ως μια ομάδα με περισσότερη δίψα κάτι το οποίο οφείλεται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά θα συμμετέχει στην ελίτ του ελληνικού βόλει . Σε αντίθεση με τον Ηρακλή που παρά την ιστορία που τον συνδέει με το άθλημα δεν απέδωσε κάτι ανάλογο.

Για την Βέροια το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» αποτελεί ένας επιπλέον στόχος πέραν της παραμονής στο πρωτάθλημα κάτι το οποίο παρατηρείται και στα λεγόμενα του Υπεύθυνου Γραφείου Τύπου της ομάδας, Ηλία Παπαϊωάνου :<< Σημαντική διοργάνωση, θέλουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο, θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους άσχετα αν δεν είναι εφικτή η παρουσία τους στο γήπεδο>>

Αν και για να περάσει στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ πρέπει να νικήσει ακόμη ένα μεγάλο όνομα ,αυτήν την φορά τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 20:00 . Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι της Volley League στο youtube. https://www.youtube.com/channel/UClfOmqxQivCKTUwSjYWWq8w

Από το στρατόπεδο του Ηρακλή τα προβλήματα δεν έχουν τέλος , με το ποιο πρόσφατο να είναι το καμπανάκι από την Volley League , το οποίο σημαίνει αφαίρεση των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος έως ότου εξοφληθούν κάποιοι αθλητές.