Ινδία: Αγόρι 11 ετών βίασε την τριών ετών γειτόνισσά του

Kάθε χρόνο γίνονται 35.000 βιασμοί στην αστυνομία της χώρας. Το 2016 έφτασαν τις 40.000 (100 την ημέρα), με το 40% των θυμάτων να είναι παιδιά. Αυτά τα νούμερα αφορούν τις δηλωμένες αξιόποινες πράξεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα περισσότερα περιστατικά παραμένουν αδήλωτα. Επίσης, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα στοιχεία του National Crime Records Bureau, τα δηλωμένα περιστατικά βιασμών παιδιών αυξήθηκαν κατά 82% μέσα σε ένα χρόνο (από το 2015 στο 2016). Το να βιαστεί, όμως, ένα κορίτσι τριών ετών από τον εντεκάχρονο γείτονά της δεν έχει ξανασυμβεί.

Η πρωτάκουστη σεξουαλική επίθεση συνέβη την Τρίτη στην πόλη Νεραντούν, όταν οι γονείς του μικρού κοριτσιού εργάζονταν. Σύμφωνα με τι αρχές, το αγόρι πήγε στη γειτονική κατοικία και τις προσέφερε γλυκά για να την προσεγγίσει, Στο ίδιο σπίτι βρίσκονταν και τα δυο αδέρφια του κορισιού, ηλικίας εννέα και επτά ετών. Όταν γύρισε στο σπίτι η μητέρα της, το κορίτσι της ανέφερε τι είχε συμβεί. Όταν η μητέρα πήγε να ζητήσει εξηγήσεις, το αγόρι παραδέχτηκε την ειδεχθή πράξη του.

«Είναι νωρίς να σχολιάσουμε την υπόθεση, καθώς ακόμα ερευνάται», ανέφερε εκπρόσωπος της ασυνομίας. Αναμένεται ιατρική γνωμάτευση για να αποδειχτεί ότι πράγματι συνέβη το ειδεχθές περιστατικό. 

Πηγή: Daily Mail , huffingtonpost.gr