Κίνημα Αλλαγής: Αναβολή στις εκλογές των συνέδρων.

Αναβάλλονται οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων που ήταν προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή, εν όψει ιδρυτικού συνεδρίου του «Κινήματος Αλλαγής» που είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 16 – 18 Μαρτίου.

Η εκλογική διαδικασία μεταφέρεται μια εβδομάδα αργότερα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου, ενώ σύμφωνα πληροφορίες, την αναβολή ζήτησαν όλες οι πλευρές του νέου φορέα, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία.

Την αναβολή είχαν ζητήσει τις προηγούμενες ημέρες και πολλές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για την εγγραφή των νέων μελών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετάθεση των εκλογών αλλάζει και τις ημερομηνίες για την εγγραφή νέων μελών, την επικαιροποίηση των στοιχείων όσων είναι ήδη μέλη, καθώς και την υποβολή των υποψηφιοτήτων, μέσω της ιστοσελίδας με την ονομασία «kinimaallagis.gr». Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται, επίσης, αποκλειστικά στην ιστοσελίδα «kinimaallagis.gr» και ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να καταβάλει, ηλεκτρονικά, το ποσό των 10 ευρώ.

Έτσι, δικαίωμα εγγραφής και επικαιροποίησης των στοιχείων τους θα έχουν όλα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής έως τη 1 Μαρτίου το βράδυ, ενώ μέχρι τις 2 Μαρτίου το μεσημέρι θα μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/kinima-allagis-anavallonte-ekloges-sinedron