Καρυπίδης: Ξεκινήσαμε από τα …αλώνια κόντρα σε όλους και σε όλα

Ένας αγώνας έμεινε για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Super League και ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε τον δικό του απολογισμό για την παρουσία του στον σύλλογο, με ανάρτησή του στο Instagram.

«Περάσανε 4 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε την προσπάθεια της αναγέννησης του Άρη. Μου φαίνεται σαν χθες. Ξεκινήσαμε από τα …αλώνια κόντρα σε όλους και σε όλα. Αλλά τελικά μείναμε όρθιοι. Δεν μας λύγισε τίποτα και κανείς. Και φτάσαμε σήμερα στην πρώτη δικαίωση και στην “μερική’’ εκδίκηση των ονείρων μας. Εμείς το ξέραμε, οι άλλοι δεν το ήξεραν. Ήμασταν σίγουροι, πεισμωμένοι και αποφασισμένοι. Ναι, σήμερα είμαστε στην Ευρώπη. Και είμαστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις. Το ταξίδι ξαναρχίζει …Την Κυριακή δίνουμε το τελευταίο μας παιχνίδι φέτος στο Βικελίδης. Η ομάδα αξίζει το χειροκρότημα όλων μας. Το δικαιούται. Ραντεβού στο γήπεδο, δεν πρέπει να λείψει κανείς από το τελευταίο χειροκρότημα», αναφέρει το μήνυμα του Καρυπίδη, το οποίο συνοδευόταν από το παρακάτω βίντεο.

View this post on Instagram

Περάσανε 4 χρόνια απο τότε που ξεκίνησαμε την προσπάθεια της αναγέννησης του Άρη.μου φενεται σαν χθες.Ξεκινησαμε απο τα …αλώνια.κοντρα σε όλους κ σε ολα.Αλλα τελικα μείναμε όρθιοι.Δεν μας λύγισε τιποτα και κανείς.και φτάσαμε σημερα στην πρώτη δικαίωση κ στην ‘’μερική’’ εκδίκηση των ονείρων μας.Εμεις το ξέραμε ,οι άλλοι δεν το ήξεραν.Ημασταν σίγουροι,πεισμωμένοι κ αποφασισμένοι.Ναι ,σημερα ειμαστε στην Ευρώπη.και ειμαστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις.Το ταξίδι ξαναρχίζει…Την Κυριακή δίνουμε το τελευταίο μας παιχνίδι φετος στο Βικελιδης.Η ομάδα αξίζει το χειροκρότημα όλων μας.το δικαιούται.Ραντεβου στο γήπεδο,δεν πρεπει να λείψει κανείς απο το τελευταίο χειροκρότημα.

A post shared by TLK Aris F.C (@theodorkaripidis) on