Καστρίτης: «Με όπλο την άμυνα και την ώθηση του κόσμου μας»

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα ( 17:30, ΕΡΤ2) το Λαύριο Aegean Cargo στο «Nick Galis Hall», για τη 14η αγωνιστική της Betshop Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο Γιάννης Καστρίτης για την σημερινή αναμέτρηση, υπογράμμισε:

«Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος με ένα εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο. Προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες νίκες και στόχος μας είναι να διευρύνουμε το σερί αυτό των επιτυχιών. Το Λαύριο είναι πολύ διαφορετικό, συγκριτικά με την ομάδα που αντιμετώπισε ο ΑΡΗΣ στον αγώνα της πρεμιέρας. Έχουν κάνει τρεις προσθήκες ποιοτικών παικτών το τελευταίο χρονικό διάστημα. Φαίνεται να πατάνε πολύ καλά στα πόδια τους, διαθέτουν πλέον περισσότερο ταλέντο στην επίθεση και αρχίζουν να παίζουν στο επίπεδο που θέλουν. Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς για 40 λεπτά. Να είμαστε πάρα πολύ σκληροί, με ‘όπλο’ την άμυνά μας και με την ώθηση που θα πάρουμε από τον κόσμο μας, να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Εξαιρετικά αμφίβολος ο  Gary Bell

Ο Gary Bell αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο και δεν συμμετείχε στη χθεσινή (18/01) προπόνηση, με την οποία ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Λαύριο. Ο Αμερικανός παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Η συμμετοχή του στην σημερινή (19/01) αναμέτρηση είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Το χθεσινό (18/01) πρόγραμμα άρχισε με την ανάλυση μέσω video.