Κηδεία Κατσίφα: Ενισχυμένες οι αλβανικές αρχές στα σύνορα – Δεκάδες λεωφορεία φτάνουν στους Βουλιαράτες – Απίστευτοι έλεγχοι στα οχήματα (video)

Ενισχυμένες είναι οι δυνάμεις στα σύνορα και στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, ειδικά από την πλευρά της Αλβανίας, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται αυξημένη κίνηση προς την γείτονα λόγω της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η κηδεία θα γίνει στους Βουλιαράτες το μεσημέρι της Πέμπτης (2 μ.μ. ώρα Ελλάδας) και από την Αθήνα ειδικά δρομολογούνται δεκάδες λεωφορεία από Βορειοηπειρωτικά σωματεία και οργανώσεις για την μετακίνηση.

Σήμερα πάντως η κίνηση είναι στα φυσιολογικά επίπεδα τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Αλβανικό Τελωνείο, χωρίς να καταγράφεται καμία καθυστέρηση στις μετακινήσεις.

Οι δυνάμεις στην Αλβανική πλευρά έχουν ενισχυθεί σημαντικά με σκοπό οι έλεγχοι να είναι σύντομοι και να μην καταγραφούν καθυστερήσεις.

Καθημερινά από τον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς διέρχονται περίπου 3.000 άτομα. Οι ενισχυμένες δυνάμεις εκτιμάται ότι θα ανταποκριθούν στην αυξημένη κίνηση των επόμενων ωρών.

Πηγή: epiruspost
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi