Κικίλιας: Το ηθικό πλεονέκτημα του κ. Τσίπρα έγινε ένοχη σιωπή και ψεύτικες δικαιολογίες

«Το ηθικό πλεονέκτημα για το οποίο μιλούσε ο κ. Τσίπρας, έγινε ένοχη σιωπή και ψεύτικες δικαιολογίες», ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας στον ΑΝΤ1.

«Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού καταλαβαίνει ότι υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα. Φαίνεται ότι ο κ. Πετσίτης ήταν ο μεσάζοντας μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του οποιουδήποτε επιχειρηματία ήθελε να κάνει “ δουλειές” με την κυβέρνηση. Αυτό θα εξετάσει η κυπριακή και η ελληνική Δικαιοσύνη.

Όταν τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι υπάρχουν στους λογαριασμούς του κ. Πετσίτη μεγάλα χρηματικά ποσά που δεν δικαιολογούνται, δεν πρέπει να το ψάξει η Δικαιοσύνη; Ο κόσμος σκέφτεται ότι τον είχαν στην «αυλή» τους για να κάνει δουλειές», δήλωσε ο βουλευτής της Α’ Αθήνας.

«Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό στη διάρκεια του χρόνου. Οι ένοχες σχέσεις έρχονται στο φως. Ο χρόνος της διακυβέρνησης Τσίπρα τελειώνει και ο καθένας προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του και ανοίγουν στόματα. Ο κ. Πετσίτης κατέληξε να είναι τοξικός για τον κ. Παππά. Ο κ. Παππάς απομακρύνθηκε από το Μαξίμου γιατί είναι τοξικός για τον κ. Τσίπρα. Και όλοι αυτοί είναι πλέον τοξικοί για την ελληνική κοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά.