Κιλκίς: Έκκληση για την 10χρονη που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο που στοίχισε την ζωή στην έγκυο μητέρα της

O σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς απευθύνει έκκληση για οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την αγορά τεχνητού μέλους για το δεκάχρονο κοριτσάκι που έχασε το χέρι του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Άνω Ποταμιά Κιλκίς, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η μητέρα του κοριτσιού.

Η υπεύθυνη του συλλόγου, Χριστίνα Κουρουζίδου, προσέγγισε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και οργανισμούς για να τους ενημερώσει για τον «αγώνα ανθρωπιάς» που είναι σε εξέλιξη. Το δεκάχρονο κοριτσάκι, κατά τη διάρκεια του τροχαίου, υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα και μετά από επεμβάσεις στο χέρι του, δυστυχώς το χέρι ακρωτηριάσθηκε, ενημερώνει, με σχετική ανακοίνωσή του, ο σύλλογος.

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν την σχετική ανακοίνωση στην οποία αναγράφεται και ο τραπεζικός λογαριασμός του πατέρα του κοριτσιού, όπου μπορούν να καταθέτουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν.

Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, μητέρα του δεκάχρονου κοριτσιού που υπέξυψε τελικώς στα τραύματά της, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Οι γιατροί κατάφεραν να φέρουν στη ζωή το δεύτερο παιδί της άτυχης γυναίκας. Το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη 30χρονη εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi