Κλειστή όλο το βράδυ η Εθνική Οδός Κορίνθου-Καλαμάτας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώθηκε ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω ασφαλούς διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν τον ολικό αποκλεισμό κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 124,6 (ανισόπεδος κόμβος Στέρνας) έως και 158,2 (ανισόπεδος κόμβος Τρίπολη Βόρεια).

Συγκεκριμένα, από τις 21.00 της 28ης/.11 έως και τις 6.00 της 29ης στο ανωτέρω τμήμα θα γίνει ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας και με ρυθμίσεις στους ανισόπεδους κόμβους Στέρνας και Τρίπολης Βόρεια θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης- Άργους.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi