Κορονοϊός: 75χρονη στην Θεσσαλονίκη νοσεί επί 48 ημέρες – Δε την δέχονται για εξετάσεις

Μία πολύ άσχημη ιστορία εκτυλίσσεται στην πόλη

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται τις μέρες του κορονοϊού στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσιάστηκε το θέμα πως για 48 ολόκληρες ημέρες παραμένει θετική στον κορονοϊό 75χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη κι αδυνατεί να κάνει οποιαδήποτε άλλη εξέταση χρειάζεται καθώς δεν τη δέχονται σε κάποιο νοσοκομείο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη είναι θετική στον κορωνοϊό εδώ και 48 ολόκληρες ημέρες.

Πρώτος νόσησε ο γιος της, που ζει μαζί της, και λίγες μέρες αργότερα παρουσίασε συμπτώματα και η ίδια. «Κυριακή παρουσίασε συμπτώματα και η μητέρα μου και μπαίνουμε σε καραντίνα και οι δύο…», αναφέρει ο γιός της 75χρονης Γιώργος Βουτσάς.

«Ο γιος μου πήgε στο πάρτι της Χαλκιδικής, ήρθε και με κόλλησε…»

Όπως καταγγέλλει ο γιος της ηλικιωμένης παρότι η μητέρα του ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, δεν έχουν πάρει σαφή οδηγία αν η μητέρα του μπορεί να βγαίνει έξω ή όχι, με δεδομένο ότι δεν έχει συμπτώματα και έχει συμπληρώσει προ πολλού τις πρώτες 14 ημέρες καραντίνας.

«Κάθομαι 47 μέρες μέσα. Το τεστ το έκανα 25 Αυγούστου και βγήκα θετική. Τώρα τον Αύγουστο πήγα να κάνω τεστ στο ΑΧΕΠΑ. Κάνω το τεστ βγαίνω ξανά θετική. Πήγα την περασμένη Τρίτη να ξανακάνω, μου λένε »για ποιο λόγο να κάνετε τεστ;»»

Δεν δέχονται την ηλικιωμένη για αξονική

Η γυναίκα που στα 75 της χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν μπορεί να υποβληθεί σε αξονική ούτε σε καμία άλλη εξέταση, καθώς δεν τη δέχονται σε κανένα νοσοκομείο, όπως καταγγέλλει ο γιος της. «Παίρνουμε να κλείσουμε ραντεβού και μας κλείνουν την πόρτα. Στο ΑΧΕΠΑ μας λένε να κάνουμε εισαγωγή.»

«Μετά από πνευμονία, είμαι επτά χρόνια… κάνω εισπνοές και μου έχει πει η πνευμονολόγος να αποφεύγω τους κλειστούς χώρους. Αυτοί θέλουν να κάνω εισαγωγή να μείνω μέσα για να μου κάνουν την εξέταση. Εγώ θα’θελα να πάω να κάνω την αξονική και να γυρίσω σπίτι μου».

Η οικογένεια της ηλικιωμένης απευθύνει έκκληση να βρεθεί μια λύση το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με το megatv.com, καθώς η υγεία της είναι ήδη επιβαρυμένη από διάφορες λοιμώξεις και όσο καθυστερεί η εισαγωγή της στο νοσοκομείο κινδυνεύει η ζωή της.