Κορονο-πάρτι στη Θεσσαλονίκη: Οι διοργανώτριες ζητούν λεφτά για να πληρώσουν το πρόστιμο! (Pic)

Τιμωρήθηκαν με δυσβάσταχτα πρόστιμα τα οποία δεν έχουν να πληρώσουν #newn #covid19 #κορονοιος #παρτι #Θεσσαλονικη

Χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε από τις αρχές ζητούν οι νεαρές φοιτήτριες Erasmus που φέρονται να διοργάνωσαν το κορονο-πάρτι στη Θεσσαλονίκη!

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το πάρτι το οποίο διεξήχθη την Παρασκευή 13/11 σε διαμέρισμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, όπου οι γείτονες θορυβήθηκαν από τις μουσικές και τις φωνές και κάλεσαν τις αρχές, που με τη σειρά τους επιβεβαίωσαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα σε καλεσμένους (300 ευρώ) και ενοικιαστές του διαμερίσματος (3.000 ευρώ).

Οι ένοικοι, λοιπόν του διαμερίσματος, οι οποίες είναι δύο και κλήθηκαν να πληρώσουν από 3.000 ευρώ έκαστος, καλούν πλέον για βοήθεια, καθώς ζητούν από πολίτες να συνδράμουν, προκειμένου να καταβάλλουν το ποσό του προστίμου.

Οπως μάλιστα επισημαίνουν σε μήνυμά τους, το οποίο «έπεσε» στα χέρια του newn.gr, αποδέχονται απόλυτα το παράνομο και παράλογο της πράξης τους, ζητώντας, παράλληλα, οικονομική ενίσχυση, καθώς δε δύνανται να καταβάλλουν τα χρήματα.

Στο μήνυμά τους, μεταξύ άλλων, επισημαίνουν το ανεύθυνο της πράξης τους, αναφέροντας πως δεν λαμβάνουν την πανδημία ως αστείο, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την πράξη τους.

Παράλληλα, αναφέρουν πως τιμωρείται μαζί τους και ο Παλαιστίνιος συνιδιοκτήτης του διαμερίσματος ο οποίος δεν ήθελε να διεξαχθεί το πάρτι, προσθέτοντας πως θα πληρώσουν εκείνες για αυτόν.

Επισημαίνουν ακόμη πως το συνολικό ποσό του προστίμου για όλα τα άτομα ανέρχεται σε 11.400 ευρώ, ζητώντας έστω και ένα ευρώ από όποιον δει τα συγκεκριμένα μηνύματα.

Δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newn.gr: