Κυνηγούσε με τσεκούρι ανυποψίαστους πολίτες – Στο νοσοκομείο ένας άνδρας

Σκηνές από ταινία τρόμου διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο χωριό Κόσκινα του δήμου Κύμης Αλιβερίου Εύβοιας, με αποτέλεσμα ένας 83χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφαλι.

Ένας 35χρονος είχε κρυφτεί σε κάποιο σημείο του χωριού και περίμενε να περάσει το πρώτο ανυποψίαστο θύμα του. Σύμφωνα με το tvstar, ήταν γύρω στις 22.00 το βράδυ όταν ένας 19χρονος πέρασε από εκεί για να πάει στο καφενείο προκειμένου να δει από την τηλεόραση έναν αγώνα.

Το μοιραίο χτύπημα

Ο 35χρονος βρέθηκε μπροστά του, κλείνοντάς του τον δρόμο και αφού τον καλησπέρισε έβγαλε το τσεκούρι για να τον χτυπήσει! Ο νεαρός άρχισε να τρέχει προς το καφενείο ζητώντας βοήθεια. Ο δράστης τον κυνηγούσε με μανία και όταν έφτασαν μπροστά από το μαγαζί στεκόταν απ’ έξω ένας 83χρονος, τον οποίο χτύπησε με το τσεκούρι στο κεφάλι. Τότε, έντρομοι οι θαμώνες βγήκαν έξω και τον ακινητοποίησαν.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκιδας με σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Ο δράστης έχει συλληφθεί από την αστυνομία. Κατάγεται από τα Στύρα του δήμου Καρύστου, απ’ όπου είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες και οι δικοί του τον αναζητούσαν.