Κυρανάκης: Δεν είναι σκάνδαλο Πετσίτη, είναι σκάνδαλο Τσίπρα – Παππά

Στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Πετσίτη αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “ΘΕΜΑ Radio” και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

“Μιλάμε συνεχώς για “σκάνδαλο Πετσίτη”. Δεν είναι ένα σκάνδαλο Πετσίτη, αλλά ένα σκάνδαλο Τσίπρα – Παππά. Όλοι γνωρίζουν καλά πως αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπούσε το Μαξίμου σε αυτές τις συναλλαγές. Τα χρήματα που βρέθηκε να κατέχει όταν άνοιξαν οι λογαριασμοί του, δεν τα απέκτησε επειδή είναι ένα πολύ ικανό στέλεχος. Τα απέκτησε γιατί λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου”, τόνισε.

“Το σκάνδαλο αυτό δεν αφορά έναν μεμονωμένο άνθρωπο. Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι δεν τον ξέρουν, αλλά το σκάνδαλο αυτό αφορά τον κ. Παππά, τον κ. Τσίπρα και συνολικά την κυβέρνηση, η οποία απ’ ότι φαίνεται παρενέβη για να σταματήσει η έρευνα για την υπόθεση”, είπε.

“Η Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος βρήκε στοιχεία, αλλά ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την υπόθεση απομακρύνθηκε από τη θέση του με παρέμβαση. Η κ. Ζαΐρη έχει στα χέρια της τα στοιχεία από τους λογαριασμούς του Πετσίτη στην Κύπρο εδώ και 40 ημέρες, αλλά ακόμη ένα σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στο συρτάρι”, υποστήριξε ο κ. Κυρανάκης.