Κ.Γκιουλέκας: «Οι ιδεοληψίες των κυβερνώντων βλάπτουν σοβαρά την πατρίδα μας!»

«Οι κυβερνώντες βουλιάζουν στις ιδεοληψίες τους!» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ για την απόφαση κήρυξης σχεδόν ολόκληρου του Πειραιά ως αρχαιολογικού χώρου.

«Το θέμα του Πειραιά θυμίζει την επένδυση στο Ελληνικό 100%! Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έβλεπαν… δάσος στο Ελληνικό, μετά ζητούσαν να κηρυχθεί αρχαιολογικός χώρος!

Ενώ επίκεινται κάποιες επενδύσεις που τις έχει ανάγκη η πατρίδα μας βλέπουμε ξαφνικά να κηρύσσεται σχεδόν ολόκληρος ο Πειραιάς «αρχαιολογικός χώρος»… Βεβαίως, πρέπει να προστατέψουμε τα αρχαία μας, όμως, μου προκαλεί τεράστια εντύπωση η στιγμή που γίνεται αυτό, το timing.

Την ώρα που πάει να ξεκινήσει μια επένδυση τότε βγαίνει μια απόφαση για κήρυξη αρχαιολογικού χώρου, τότε κατατίθεται μια Ερώτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ για… φυσιολατρικούς λόγους!

Οι ιδεοληψίες των κυβερνώντων βλάπτουν σοβαρά την πατρίδα μας!», υπογράμμισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το σκάνδαλο Πετσίτη, ο Κ.Γκιουλέκας σχολίασε:

«Έχετε ακουστά κάτι για το… ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς; Ο κ.Πετσίτης μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και τώρα όλοι λένε πως δεν τον ξέρουν!

Την ίδια ώρα, η Ανεξάρτητη Αρχή που ασχολείτο με το ζήτημα διώχνει τον άνθρωπο που ερευνούσε την συγκεκριμένη υπόθεση! Όλα αυτά δεν μπορούμε να τα αποδώσουμε σε συμπτώσεις.

Υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα στην υπόθεση Πετσίτη. Πρέπει να ερευνηθούν, να δούμε τι συμβαίνει, αλλά η κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν!», ανέφερε ο ίδιος.