Κ. Νοτοπούλου: O K. Ζέρβας με το ένα πόδι πατά στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και με το άλλο στις επιταγές της ΝΔ

Επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, έκανε η η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκει επίσκεψής της στον ΣΜΑ Θεσσαλονίκης και την Εποπτεία Καθαριότητας του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος, λέγοντας χαρακτηριστικά «η καταψήφιση του ψηφίσματος του Συλλόγου των εργαζομένων από τη δημοτική αρχή, συνιστά προβληματική στάση του νέου δημάρχου κ. Ζέρβα που με το ένα πόδι πατά στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και με το άλλο στις επιταγές της ΝΔ που τελικά τόσο αγάπησε, τώρα που πέσανε οι μάσκες των ακομμάτιστων. Τον καλούμε να μείνει σταθερός στις δεσμεύσεις του και να υπηρετήσει το συμφέρον του Δήμου, και όχι του Υπουργού Ανάπτυξης των λίγων, κ. Γεωργιάδη».

Η κ. Νοτόπουλου συνοδευόμενη από τις δημοτικές συμβούλους Ρία Καλφακάκου και Έλλη Χρυσίδου καθώς και στελέχη της δημοτικής παράταξης, συζήτησε για το «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο και τις επιπτώσεις αυτού.

«Εμείς» υπογράμμισε η Κατερίνα Νοτοπούλου, «ξέρετε ποιοι είμαστε και τι πιστεύουμε. Το αποδείξαμε και κατηγορηθήκαμε. Σε συνθήκες δημοσιονομικών περιορισμών, επειδή πιστεύουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δώσαμε πόρους και προσωπικό. Τις προάλλες είχαμε την ορκωμοσία της 3Κ. Προεκλογικά μαζί συζητούσαμε τα σχέδια της ΝΔ για άλωση των ΟΤΑ. Δυστυχώς επαληθευτήκαμε. Η ΝΔ είναι εδώ αποφασισμένη να διαλύσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εμείς είμαστε εδώ, ΜΑΖΙ στη Θεσσαλονίκη αποφασισμένοι να μην τους το επιτρέψουμε. Το κάναμε στο παρελθόν θα το ξανακάνουμε στο παρόν. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιτεθεί ξανά στην πονεμένη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο πόλεμος άλωσης της αυτοδιοίκησης από τη ΝΔ μπορεί να ξεκίνησε, εμείς όμως υπερασπιζόμαστε τις δημοτικές υπηρεσίες με κάθε τρόπο».