Λεκτική επίθεση από την Ελένη Λουκά δέχτηκε η Ρένα Δούρου (vid)

Ρένα Δούρου-Εκλογές 2019- Α' Γύρος
Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγαλέω, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα συνοδευόμενη από την μητέρα της και στενούς της συνεργάτες.

Η ίδια δήλωσε μετά την κάλπη «Καταρχήν να σας πω ότι πριν από λίγο ενημέρωσα τον Υπουργό Εσωτερικών, τον κ. Χαρίτση, ότι όλα βαίνουν καλώς αναφορικά με την εκλογική διαδικασία την οποία προετοιμάζει η Περιφέρεια Αττικής. Και να ευχαριστήσω δημόσια τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής για την εξαιρετική τους δουλειά σχετικά με την άψογη προετοιμασία αυτών των εκλογών που είναι από τις πιο απαιτητικές που έχουν καταγραφεί», ενώ συμπλήρωσε «το σημαντικό, το πρώτο και το βασικό στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, είναι αυτό της συμμετοχής. Της συμμετοχής όλων και ειδικά των νέων. Εκείνων που έχουν για πρώτη φορά το ιερό δικαίωμα της ψήφου. Τους καλώ να το ασκήσουν. Να μην αφήσουν άλλους να επιλέξουν στη θέση τους. Σήμερα λέμε όχι στην αποχή – ναι στη Δημοκρατία».

Κατά την έξοδό της από το σχολείο στο οποίο ψήφισε, η Ελένη Λουκά της επιτέθηκε λεκτικά αποκαλώντας της «δολοφόνο» και «σκοπιανή», λίγο πριν την απομακρύνουν άνδρες που συνόδευαν την περιφερειάρχη και αστυνομικοί.