Μέγκαν Μαρκλ: Με προειδοποίησαν να μην παντρευτώ τον Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ «έσπασε» τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά τον γάμο της και τον ερχομό του πρώτου της παιδιού με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, μίλησε στο ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν: Ένα ταξίδι στην Αφρική», με αφορμή το πρώτο τους οικογενειακό ταξίδι στην Αφρική στις αρχές του μήνα. «Αρχικά όταν γνώρισα τον άντρα μου οι φίλοι μου ήταν πολύ χαρούμενοι επειδή εγώ ήμουν τόσο χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου είπαν: Είμαι σίγουρος ότι είναι τέλειος αλλά δεν πρέπει να το κάνεις (σ.σ. να τον παντρευτείς) γιατί οι βρετανικές ταμπλόιτ εφημερίδες θα καταστρέψουν την ζωή σου», ανέφερε η Δούκισσα του Σάσεξ.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους ο Πρίγκιπας Χάρι, με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως μηνύει κάποια από τα μεγαλύτερα μέσα επικοινωνίας στην Μεγάλη Βρετανία, λόγω της συμπεριφοράς τους προς την Δούκισσα, αναφέροντας και το χαμό της μητέρας του, Πριγίπισσας Νταϊάνα, μετά από κυνήγι με τον Τύπο στην Γαλλία.

«Με κάθε ειλικρίνεια εδώ και καιρό λέω στον Χ.-έτσι τον αποκαλώ- ότι δεν είναι αρκετό απλά να επιβιώνεις από κάτι. Δεν είναι αυτό το νόημα στην ζωή. Θα πρέπει να ευδοκιμείς. Θα πρέπει να νιώθεις χαρούμενος», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ πρόσθεσε «το μεγαλύτερο πράγμα που γνωρίζω είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν εύκολο αλλά νόμιζα ότι θα είναι δίκαιο και αυτό είναι το κομμάτι με το οποίο είναι δύσκολο να συμφιλιωθώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι με τον λίγων μηνών γιο τους θα μεταβεί στην Αμερική τέλη του Νοεμβρίου, εφόσον ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Αγγλία, για να περάσουν λίγες ημέρες με την μητέρα της Μαρκλ, καθώς και την μέρα των Ευχαριστιών, αποφεύγοντας τον Τύπο.