«Μέρες καλοκαιριού στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα»- Θερινά Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά

Θερινά Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΜΑ

Το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα διοργανώνει και φέτος θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν στους χώρους του Μουσείου, από τις 18 έως τις 28 Ιουνίου 2019 και ώρες 09:00 – 14:00.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα δύο εβδομάδων με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, σύνθεσης λόγου, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, μουσική, κόμικς και πολλές άλλες εκπλήξεις… Οι μικροί μας φίλοι με τις αισθήσεις τους θα εξερευνήσουν ήχους και χρώματα, θα μυηθούν στη σύγχρονη μουσειακή πραγματικότητα μέσα από βιωματικές δράσεις, ενώ με τη δημιουργική συμμετοχή σε ομαδικά projects τα παιδιά θα ανακαλύψουν, θα κατανοήσουν και θα χαιρετίσουν τον ήρωα μέσα τους.

Την επιστημονική επιμέλεια των εργαστηρίων έχει η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Σταυρούλα Μαυρογένη, ενώ την οργάνωση και το γενικό συντονισμό των δράσεων η Διευθύντρια του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, κ. Φανή Τσατσάια.

Το τμήμα φιλοξενεί μέχρι 20 παιδιά και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα περιλαμβάνει ελαφρύ κολατσιό και ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών κατά την παραμονή τους στο Μουσείο.

 

Κόστος συμμετοχής:

50€ αν το παιδί έρθει μόνο την πρώτη εβδομάδα

60€ αν το παιδί έρθει μόνο την δεύτερη εβδομάδα